BIO

DIT IS KARDYNAL


Zie je tegenwoordig nog vaak bands met meer blazers dan andere instrumenten? Hoor je nog vaak muzikanten ├ęcht improviseren tijdens solo's?

KARDYNAL doet dit met stijl, enthousiasme en zelfzekerheid! Terwijl zangeres Lotte je hypnotiseert van laag naar hoog, zorgen haar vijf mannen ervoor dat stilstaan tijdens een optreden niet mogelijk is. Het ene nummer swingt zo hard dat de pannenkoek de pan uit vliegt en het andere nummer voelt dan weer aan als een dessertje na een uitgebreid diner.


KARDYNAL maakt iedereen blij. Met eigen nummers zweven ze  tussen pop, jazz, swing  en funk. Daarnaast zijn hun covers steeds weer interessant doordat ze deze een eigen likje verf durven geven. De band kiest ongevreesd voor artiesten zoals Aretha Franklin, Peggy Lee en Stevie Wonder maar ook Plan B, Santana en Madness staan op hun lijst. Elk optreden opnieuw laat KARDYNAL aan de organisatie weten dat ze open staan voor nummers op aanvraag, want elk nieuw nummer is een nieuwe uitdaging. Ooit al een 'bluesrock-versie' gehoord van Oh Denneboom? Of ooit al staan swingen op Country Road van  John Denver? Het kan allemaal bij KARDYNAL.


KARDYNAL bewees al zijn vrouwtje en vijf mannetjes te kunnen staan  op festivals, recepties,  trouwfeesten,  jamsessies, stoeten, kamerconcerten, etc... Als je nog iets vindt dat ze nog niet gedaan hebben, zeg het hen en ze doen het!


LOTTE LEEMANS

Zangeres

Pianiste

SAM D'HOORE

Dwarsfluitist

MICHAEL BAUWENS

Zanger

Gitarist

Bassist

BEN D'HOORE

Trombonist

Saxofonist

Pianist

Bassist

WIM BODDIN

Saxofonist

Pianist

JEF CALLEBAUT

Drummer

Copyright @ All Rights Reserved